The future of doing business is here.

De tijd is voorbij dat bedrijfsstrategieën grote lappen tekst waren die eens per jaar door de directie werden doorgenomen. Technologie verandert de manier waarop we zaken doen in zo’n snel tempo dat het werkwoord “disrupt” zijn betekenis verloren heeft. We worden bijna elke dag “gedisrupt.”

Bedrijven die willen overleven, moeten op veranderingen kunnen inspelen. Daarom is het van cruciaal belang om real-time inzicht te hebben in de processen en prestaties van jouw organisatie. Een Digital Twin of the Organization (DTO) stelt je in staat om precies dat te doen, waardoor je beslissingen kunt nemen op basis van feiten en je waardeketen onmiddellijk kunt optimaliseren.

"Digital Twins worden een bedrijfsnoodzaak, ze omspannen de volledige levenscyclus van een asset of proces en vormen de basis voor verbonden producten en diensten. Een bedrijf dat hier niet op inspeelt, zal achterblijven."
Thomas Kaiser
SAP Senior Vice President of IoT
User

Maak kennis met jouw expert

Hier om je te helpen het maximale uit jouw organisatie te halen.

Hoe schakel je ons in?

Jouw Digital Twin opzetten

Proof-of-concept

Duur: 2 – 4 maanden

Hierbij wordt een Digital Twin of an Organization (DTO) opgezet om één waardeketen binnen het bedrijf of het hele bedrijf te beheren. Eerst analyseren we de data en ontwikkelen we een strategisch plan met jouw specifieke DTO-doelstellingen.

Vervolgens organiseren we een reeks workshops met de bedrijfsleiders om de juiste veranderingen te bepalen. Tot slot implementeren we de nodige digitale technologie om uw DTO operationeel te maken voor een bepaalde waardeketen of voor de hele organisatie.

Business-wide DTO

Duur: Afhankelijk van bedrijfsgrootte

De aanpak voor een bedrijfsbrede DTO is dezelfde als die voor proof-of-concept projecten. In het begin is Deep Value Transformation Partners 100% betrokken bij het managen van jouw DTO en in de eindfase wordt onze deelname gereduceerd tot slechts 10 procent.

Ons doel is om je in staat te stellen jouw DTO zelfstandig te gebruiken. Daarom hebben we je nodig om ons te helpen je collega bestuursleden te betrekken. Er is een transparante maandelijkse vergoeding voor deze dienst, zonder verborgen kosten.

Verken de Digitale Directiekamer

Laat ons je vandaag inzicht geven in je bedrijfsprestaties zodat je weet wat je morgen kunt verwachten.

Boek een gratis tour

Arrow-up