4 jaar ago

Deep Value


Intelligente beslissingen

Via een digital twin van jouw organisatie. Deep Value Transformation Partners levert wat CEO’s iedere dag structureel tekortkomen, kwalitatieve informatie om intelligente beslissingen te nemen.

Digitale kans

Digitale transformatie is de grootste kans voor iedere organisatie. Inzicht leveren waar die kansen liggen en welke het eerst toegepast moet worden is cruciaal. Dat is wat we bij Deep Value doen. Want veranderen is belangrijk, maar hoe en waar je prioriteiten stelt maakt of het succesvol wordt of niet.

Digital boardroom at your fingertips

Je bedrijf besturen met je mobiele telefoon. Voor Deep Value is het onacceptabel en onnodig dat veel CEO’s al meer dan 10 jaar beslissingen nemen op basis van matige informatie. Het lukt organisaties niet de (overdaad aan) data in nuttige, compacte informatie te reduceren waarop beslissingen genomen kunnen worden.

De aanpak van Deep Value zorgt voor direct inzicht in bedreigingen en kansen en geeft gereedschap om je organisatie mee te besturen. Met behulp van de bekende verkeerslicht kleuren krijg je een business canvas, waarmee je kunt navigeren tot ieder abstractieniveau wat wenselijk is. Ook met je mobiele telefoon. De digitale boardroom at your fingertips, dat is waar we in geloven, waarmee bedrijven het structureel beter doen dan de markt.

Deep Value belooft

Geen dikke rapporten.

Wij zijn digitale transformatie specialisten, geen urenfabriek. In plaats van een dik rapport krijg je van ons een digital twin van je organisatie, waarmee wij overbodig worden en jij structureel geholpen bent. Transparant, duidelijk en pragmatisch.

Resultaat afhankelijke bezoldiging

Onze bezoldiging is afhankelijk van het resultaat dat we van tevoren afspreken. Daarmee winnen we allebei.

De lessen van Nokia

Lange tijd was Nokia wereldmarktleider in mobiele telefoons. De opmars van de smartphone werd jarenlang genegeerd door de top van het bedrijf, met als gevolg de verkoop van de overblijfselen van wat ooit een wereldspeler was aan Microsoft. De reden van deze totale ondergang en het falende beleid? Een gebrek aan inzicht in de externe markt en de interne organisatie, aldus de topmanagers.

De digitale directiekamer

Een digital twin kun je het beste vergelijken met een navigatiesystem waarmee je continue inzicht hebt in alle onderdelen van je organisatie, hoe groot die ook is.

Disrupt or be disrupted

De gemiddelde levensverwachting van bedrijven is geslonken tot zeven jaar. Obsessieve klantaandacht moet core business worden. Niet de balans en winst-/verliesrekening van gisteren, maar klanttevredenheid, digitale innovatie en de voorspelbaarheid van klantgedrag zijn de belangrijkste stuurinstrumenten binnen de nieuwe directiekamer.

De digital twin is een manier van denken, zichtbaar en meetbaar in praktijk gebracht. Niet focussen op resultaten en ontwikkelingen in voorgaande weken, maanden of jaren, waar je niets meer aan verandert, maar een digitale directiekamer. Hoe presteert onze organisatie ten opzichte van trends in de markt? Waar moeten we verbeteren, waar liggen kansen? En welke bedreigingen liggen op de loer?

Digitale verandering is de constante factor die niet te delegeren is. Actuele en accurate informatie om continu intelligente, gefundeerde beslissingen te nemen over de richting van de organisatie. Dat is de essentie van een goed geïmplementeerde digitale transformatiestrategie.

Deep Value, toegevoegde waarde

Succes is een combinatie van het gekozen businessmodel, de mensen binnen een organisatie en het product of dienst waar een bedrijf zich in specialiseert. Net als een computer, heeft een organisatie een besturingssysteem nodig. Een systeem dat aantoont of en vooral hóe processen werken en voorspellen waar en wanneer het misgaat.

Wat doen we?

Deep Value heeft een methode ontwikkeld voor het gebruik van een digital twin om overzicht en inzicht in prestaties van een organisatie te creëren. De digital twin fungeert als een navigatiesysteem dat jouw organisatie in een aantal stappen naar de gewenste bestemming leidt. 

Stap 1: Businessmodel

In de digital twin worden het businessmodel en de prioriteiten gevisualiseerd. Deze top-down-benadering maakt dat alle prestaties contextueel worden gemanaged, met de belangrijkste strategische doelstellingen en processen als uitgangspunt.

Stap 2: Real time inzicht

De visualisatie van het businessmodel biedt real time inzicht in volledige end-to-end prestaties. Een navigatiesysteem dat zwakke plekken herkent en oorzaken achterhaalt.

Stap 3: Modelleren en managen

De digital twin stelt organisaties in staat veranderingen aan te brengen en via een scenariomodel de best mogelijke opties te analyseren, implementeren en blijvend te managen. Besteed geen tijd aan het analyseren van het verleden, maar speel in op de vraag en verwachtingen van nu.

Digital twin: virtuele flexibiliteit

Intelligente besluitvorming op basis van feitelijke inzichten

  • Implementatie van digitale transformatie
  • Operational excellence
  • Vergroot klanttevredenheid
  • Synchroniseer strategie en uitvoering
  • Optimaliseer IT-ontwerp en -implementatie

Ik ben klaar voor de toekomst!

Download het e-book en maak werk van jouw digitale transformatie

Arrow-up