Begin je Digital Transformation met een ijzersterk plan

Veel bedrijven maken plannen, maar slechts weinigen zien ze werkelijkheid worden. Stel je voor dat je je plannen kunt testen en de resultaten kunt voorspellen voordat je ze uitvoert. Nee, je hebt geen glazen bol nodig, wél een Digital Twin van jouw organisatie. Het is een complete digitale kopie van je organisatie, waarmee je jouw plannen kunt maken en testen voordat je tot actie overgaat. In dit e-book leggen we uit hoe het werkt.

Wat lees je in dit e-book?

Het geheim van Digital Transformation

Het geheim van Digital Transformation

Meer over Digital
Transformation

Wat is Digital Transformation

Je kunt Digital Transformation op verschillende manieren en op verschillende niveaus in een organisatie toepassen. Het uitgangspunt is echter altijd om eerst volledig te begrijpen waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat je precies wilt bereiken.

Wij geloven daarom dat een succesvolle Digital Transformation begint met eerst een stap terug te doen en te kijken naar jouw organisatie, strategie, afdelingen en processen. Waarom en wat wilt je precies transformeren? Waar zitten de knelpunten en welke KPI’s presteren onder verwachting?

Zodra je een helder inzicht hebt in jouw strategie, processen, de knelpunten en de daaruit voortvloeiende KPI’s, weet je precies welke acties je moet ondernemen om de doelen van jouw organisatie wel te bereiken.

Digital Twin

Deep Value doorloopt samen met jou deze stappen door en creeërt tegelijkertijd een Digital Twin van jouw organisatie waar al deze elementen direct inzichtelijk gemaakt worden. Je ziet precies waar het goed gaat, waar het minder goed gaat en welke acties je moet ondernemen om de door jouw gestelde doelen te kunnen bereiken.

In dit e-book lees je alles wat je moet weten om van start te gaan met jouw Digital Transformation.

Vaak gestelde vragen

Dat hangt af van de schaal waarmee je wilt beginnen. Wij raden aan om klein te beginnen, bijvoorbeeld met een afdeling of een bepaald proces die je wilt verbeteren. Daarna kunt je ervoor kiezen om het op grotere schaal toe te passen. Wij leveren doorgaans een proof of value in 12-16 weken.

U kunt ervoor kiezen om een Digital Twin buiten jouw huidige IT-landschap te implementeren. Zodra duidelijk wordt waar de knelpunten en blinde vlekken in de processen en data zitten, kan het naadloos in jouw huidige IT-architectuur worden ingepast. We maken gebruik van bestaande data- en rapportagesystemen, zoals BI, datawarehouses en data lakes. Je hoeft dus niet van nul te beginnen bij de implementatie van een Digital Twin.

Ga aan de slag met jouw Digitale Transformatie

Arrow-up