Reading:
Ontdek, voorspel en optimaliseer de toekomst

5 jaar ago

Ontdek, voorspel en optimaliseer de toekomst


Ontdek, voorspel
en optimaliseer de toekomst

Deep Value Transformation Partners levert een end-to-end oplossing die jouw organisatie verbetert en versterkt. Business consultancy en Softwaretechnologie op basis van specifieke, diepgaande kennis en ervaring. Ontdek, voorspel en optimaliseer de toekomst. Jóuw toekomst.

Een samenwerking met Deep Value begint vaak met een klein, overzichtelijk project. Zo raak je vertrouwd met het concept en ontdek je eigenhandig de virtuele oplossingen voor jouw bedrijfsgroei. Op basis van de resultaten bepaal jij als manager of bestuurder of je de stap naar digitale transformatie van de gehele organisatie wilt maken.

Proof-of-concept

Duur: 2-4 maanden

Het opzetten van een Digital Twin van een Organisatie (DTO) voor een (deel van) de organisatie geeft een tastbaar en inzichtelijk beeld van het gehele proces. Op basis van een analyse van geavanceerde data wordt een document ontwikkeld waarin de strategische aandachtspunten binnen een organisatie zijn vastgesteld. Voor het bepalen van de digitale strategie wordt in een serie workshops bepaald welke veranderingen noodzakelijk zijn. De laatste stap is het doorvoeren van de nieuwe (digitale) strategie in jouw organisatie en ondersteuning bij de voorbereidingen op een bedrijfs-brede DTO.

Bedrijfs-brede DTO

Duur: afhankelijke van bedrijfsgrootte

Inhoudelijk is de aanpak van een bedrijfs-brede DTO gelijk aan de werkwijze van het proof-of-concept. We leggen ons nadrukkelijk toe op het leren kennen van jouw organisatie in drie fasen, waarbij de engagement van Deep Value Transformation Partners in het begin 100 procent is – afbouwend naar 10 procent in de laatste fase. Essentieel hierbij is jouw rol als topmanager en de betrokkenheid van collega-bestuurders. De compensatie bestaat uit een maandelijks bedrag, zonder verborgen kosten.

Deep Value – Wingman

Deep Value is een samenwerking van Eqeep Group BV en directieleden Pieter den Hollander en Onno Hektor. Pieter heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend in de DTO-wereld als consultant en ondernemer. Onno is een Six Sigma Black Belt en ondernemer uit de softwarebranche.

Profielfoto Pieter den Hollander
Profielfoto Onno Hektor

Arrow-up