Visualiseer de werkelijke prestaties van uw IFS-processen

De wereld verandert razendsnel. Daarom is het belangrijk om processen voortdurend te controleren en te verbeteren. Process Mining kan je helpen inefficiënties en knelpunten uit de organisatie te verwijderen.

Process Mining voor IFS

IFS is een cruciaal onderdeel voor de kernactiviteiten binnen jouw organisatie en speelt een sleutelrol bij het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen. Hoewel het belang ervan groot is kunnen inefficiëntie, operationele verspilling en complexiteit het concurrentievermogen bedreigen.

Process Mining is een oplossing om deze kloof in de operatie aan te pakken, waardoor je de volledige capaciteit van de processen kunt benutten, zodat de organisatie uitzonderlijke resultaten kan behalen.

Deep Value biedt End-to-End procestransparantie door het IFS Cloud-systeem te integreren met Proces Mining.

Hoe werkt Process Mining?

Process Mining kan op drie verschillende en opeenvolgende manieren worden gebruikt: proces discovery, proces conformity en proces enhancement.

Ontdek

Analyseer uw bedrijfsprocessen via een visualisatie van uw gegevens

Bevestig

Op feiten gebaseerde inzichten uit gebeurtenislogboeken ontvangen om nauwkeurige diagnoses voor uw bedrijfsprocessen te stellen

Verbeteren

Verbeter de kwaliteit van uw beslissingen door voortdurende controle. Verbeter de productiviteit met concrete acties in uw dagelijkse werkzaamheden

Maximaliseer het verbeterpotentieel van de IFS-processen

Van Purchase to Pay (P2P), Order to Cash (O2C) tot IT processen, Process Mining helpt je de IFS-processen te verbeteren die voor jouw bedrijf van belang zijn.

IFS registreert alle gebeurtenissen tijdens het gehele proces door middel van logs. Op basis van deze gegevens visualiseert Process Mining het proces om zo gemakkelijk te identificeren waar inefficiënties optreden, wanneer ze optreden, welke afdelingen erbij betrokken zijn, of welke leveranciers/klanten welke procesvariant het vaakst volgen.

Gebruik Process Mining om in te zoomen en de oorzaak op te sporen

Door specifieke inefficiënties en knelpunten in jouw P2P-, O2C-, AP- of AR-proces te ontdekken, kun je de cashflow van jouw organisatie verbeteren en constante groei waarborgen.

  • Purchase: Verminder ongecontroleerde uitgaven en realiseer ‘perfecte PO’s’
  • Accounts Payable: Betaal op tijd, en mis nooit korting
  • Order to Cash: Verkort de orderdoorlooptijd, leg knelpunten bloot en maximaliseer On-Time Delivery
  • IT: Elimineer systeemmigratie- of consolidatierisico’s
  • Accounts Receivable: Versnel de cashflow en verhoog de productiviteit

IFS-connector

De connector biedt een standaard en geautomatiseerde manier om de IFS gegevens te analyseren en te extraheren. Binnen de Process Mining software kun je doorscrollen en kijken of alles goed herkend wordt en of de preview aan je wensen voldoet.

Uitgebreide end-to-end oplossingen

Deep Value heeft robuuste connectoren ontwikkeld die volledige End-to-End processen vastleggen. Er zullen gegarandeerd geen gegevens missen in de analyses. In tegenstelling tot gefragmenteerde benaderingen bestrijken onze oplossingen de volledige procescyclus. Deze pijplijnen zijn geïntegreerd in belangrijke IFS-processen, waardoor managers alle relevante prestatie-indicatoren kunnen volgen.

Naadloze integratie met niet-IFS-gegevens

Moeten IFS-gegevens gecombineerd worden met niet IFS-gegevens om een volledig beeld te krijgen van uw end-to-end proces? Geen zorgen, onze intuïtieve “extract-transform-load” (ETL) oplossingen stelt analisten in staat om IFS-data en niet IFS-data te integreren met slechts een paar simpele klikken en zonder een ingewikkelde codering.

Wat zijn de voordelen
van Process Mining voor uw IFS oplossing?

Verhoog productiviteit:

Verbeter operationele efficiency door het identificeren en elimineren van knelpunten, zoals handmatig re-work. Vind mogelijkheden om processtappen te automatiseren, zodat uw medewerkers zich kunnen concentreren op strategische prioriteiten.

Zorg voor compliance:

Krijg volledige controle over uw IFS-processen, identificeer eenvoudig incidenten en monitor op efficiente wijze uw risicoblootstelling en de impact ervan.

Stroomlijn systeemmigraties:

Verander de IFS Cloud-migratie-uitdaging in een kans om uw processen opnieuw te ontwerpen op basis van huidige frictie punten en non-compliance-issues vanuit uw eigen IFS-omgeving.

Kennis en ervaring in het bedrijfsleven


Wij combineren een pragmatische en persoonlijke aanpak met zakelijke kennis en ervaring. Wij gebruiken best practice versies van diverse methodologieën en hanteren strikte normen voor de kwaliteit van onze resultaten en deliverables. Het projectresultaat is ons belangrijkste visitekaartje!

Ebook

De fundamenten van Process Mining

 

Overbrug de kloof tussen de tekentafel en de dagelijkse praktijk en gebruik Process Mining om je bottom line te verbeteren

Plan een demo en zie Process Mining in actie

Arrow-up