Process Mining

Unlock the power of your IFS solution

Jouw sleutel naar €250.000

Elk bedrijf, groot of klein, maakt voor zijn kernprocessen en -operaties gebruik van een complexe mix van tientallen, zo niet honderden, verschillende systemen. Zakendoen is complex – en die complexiteit legt beslag op jouw executievermogen en belemmert je bedrijfsprestaties.

Daarom hebben we de Deep Value Challenge gelanceerd, omdat we zeker weten dat er minstens €250.000 aan capaciteit opgesloten zit in jouw bedrijfsprocessen.

Het gebeurt niet elke dag dat iemand je 250.000 euro aanbiedt...

Maar dat is precies wat wij nu wel gaan doen. Wij zijn er van overtuigd dat wij middels onze Process Mining technologie minimaal €250.000 aan onbenut capaciteit kunnen vrijmaken in jouw organisatie.

Hoe weten we dat? Onze oplossing is in staat al jouw versnipperde data, processen en systemen te integreren in één krachtige platform. Hierdoor heb je real-time inzicht in al jouw processen en weet je precies waar je moet optimaliseren om jou doelen wel te behalen, zodat je:

De capaciteit van jouw processen maximaliseert

Kansen ziet waar waarde verborgen zit in en tussen jouw processen

Gekwantificeerde bedrijfswaarde levert

Wij helpen jou minimaal €250,000 euro te vinden in jouw bedrijfsprocessen

Dit is hoe het werkt

 1. Aanmelden
  Vul het onderstaande formulier in als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de Deep Value Challenge.
 2. Bevestiging deelname
  We plannen een gesprek in om te bepalen of je in aanmerking komt voor de Challenge. Als je in aanmerking komt, plannen we jouw capaciteitsanalyse en gaan we aan de slag.
 3. Capaciteitsanalyse
  Tijdens de analyse wordt de verborgen capaciteit binnen jouw bedrijfsprocessen in kaart gebracht. Het wordt dan ook duidelijk waar de knelpunten zitten en waardoor ze veroorzaakt worden.
 4. Digitaal Dashboard
  Onze capaciteitsanalyse levert jou een digitaal rapport op dat laat zien waar in het bedrijf capaciteit vastzit en hoe je middels de Process Mining technology van Deep Value de waarde hiervan kunt ontsluiten.

Are you up for the challenge?

Na aanmelding en kwalificatie gaan we samen aan de slag om ons unieke capaciteitsonderzoek uit te voeren.

Veel bedrijven lopen geld mis vanwege de complexiteit in hun bedrijfsprocessen en sytemen. Uit ervaring weten we dat er minstens €250.000 aan capaciteit opgesloten zit in jouw bedrijf – Daarom geven wij jou de sleutel om die waarde te ontgrendelen.

Als we niet minstens €250 duizend aan beknelde capaciteit ontdekken, betaal jij €0 voor de analyse.